E-mail

info@mdb-schilderwerken.nl

Telefoon

0174 - 62 97 38

  • Nederlands
  • English

Diensten

De Brabander richt zich op diverse diensten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw Schilderwerken, Onderhoudsadvies, Spuitwerk, Wanddecoratie en Kleuradvies.

schilderwerken_icon

 

Schilderwerken

 

Alle zorgen worden u uit handen genomen, wanneer u uw schilderwerken laat verrichten door de Brabander Schilderwerken. De betrouwbare vakmannen zorgen voor een verfijnde afwerking. Zo weet u waar u aan toe bent, en kunt u rekenen op een prachtig resultaat.

onderhoudadvies_icon

 

Onderhoudsadvies

 

Heeft u vragen over het houtwerk van uw kozijnen? Of weet u niet waarom uw zelf gebouwde tuinhuisje afbrokkelt? Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies voor een langdurig en optimaal resultaat.

spuitwerk_icoon

 

Spuitwerk

 

Met onze eigen spuitcabine kunnen wij ieder object een nieuw leven geven. Onze specialisten gebruiken speciale lak, waardoor er een harde egale laag ontstaat. Behalve particulieren kunnen ook (bouw)bedrijven bij ons terecht voor spuitopdrachten.

wanddecoratie_icon

 

Wanddecoratie

 

Bent u op zoek naar een eigentijdse uitstraling? Ook voor behangwerk en andere vormen van wanddecoratie is de Brabander een uitstekende keuze. Wij kunnen uw muren voorzien van moderne kleurige prints, levensgroot fotobehang, of een rustig behang met een reliƫf.

kleuradvies_icon

 

Kleuradvies

 

Het kiezen van de juiste kleur behoeft zeker enige kennis. Een kleur kan in een ruimte bijvoorbeeld donkerder overkomen dan dat u voor ogen hebt, of niet mooi passen bij uw vloer of keuken. Met onze vakkennis en ervaringen kunnen wij u voorzien van een waardevol kleuradvies.

Merken